Viva Las Vegas!

Menimme naimisiin jo vuonna 2002. Satunnaisen virkamiehen toimittama vihkiminen Helsingin maistraatissa ei ollut kuitenkaan kovin vakuuttava tapahtuma, joten päätimme ottaa asialle vahvistuksen oikein korkeimmalta taholta. Graceland Chapelissa ovat menneet naimisiin muunmuuassa Jon Bon Jovi ja Ace Frehley, joten se kelpaisi kyllä meillekin. Halvin Elvis-paketti siellä maksoi 190 dollaria, sisältäen kaksi laulua ja morsion (tai tässä tapauksessa rouvan) saattelun alttarille. Vähän epäilimme, saako tuolla rahalla kummoistakaan Elvistä.

Elvis ja me

Kappelin ulkopuolella odotellessa tunnelma oli jokseenkin absurdi. Kotona suunnitellessa idea oli tuntunut loistavalta, nyt alkoi jo vähän arveluttaa. Mutta kauaa emme siinä ehtineet ihmettelemään. Homma hoitui amerikkalaisella järjestelmällisyydellä: sisään, rahastus, häät, ulos, thank you, seuraava pari sisään. Neljät häät tunnissa. Ennenkuin huomasimmekaan, olimme jo pihalla kukkapuska kourassa. Tulipahan tämäkin nyt koettua.

Mitä tapahtui?
Mitä tapahtui?

Ja siis Elvis oli oikeasti hyvä. Paras itseasiassa: www.bestelvis.com. Tiesi Suomesta ainakin Hanoi Rocksin ja sen, että Andylla on patsas jossain korvessa.

Kuten vajaat 12 vuotta sitten, tälläkin kertaa juhlimme tapahtunutta käymällä oluella.

(Ja tämähän siis tapahtui jo 2.11., mutta Gracelandin epäterävien ja ylihinnoiteltujen kuvien tilaaminen ja toimitus olikin saatu yllättävän vaikeaksi ja hitaaksi.)

7 kommenttia: “Viva Las Vegas!

Vastaa