Paras matkablogi 2013?

Alunperin tämä blogi aloitettiin, että sukulaiset tietäisivät, missä päin maailmaa olemme menossa, mutta sitten homma karkasi käsistä ja nyt sivulatauksia on kohta jo 10.000. Käsittämätön määrä, isot kiitokset kaikille. Kirjoittaminen on ollut älyttömän mukavaa ja yllättävän helppoa, vaikka kumpikaan ei yo-kisojen jälkeen juuri mitään olekaan kirjoitellut.

Mutta siis tämmöinenkin kilpailu tuli vastaan. Jos olet sitä mieltä, että Alaska-Patagonia on vuoden paras matkablogi, klikkaa alla olevaa linkkia ja äänestä meitä kategoriassa Paras Matkablogi. Viisi eniten ääniä saanutta pääsee finaaliin ja voittaja saa sitten joskus jotain palkinnoksi.

Travel Blog Awards 2014!
Hae ja löydä lennot lappeenrannasta – Supersaver.fi
Ja tässä etukäteen kiitokseksi kukka Amazonilta
Ja tässä etukäteen kiitokseksi kukka Amazonilta

2 kommenttia: “Paras matkablogi 2013?

 1. Äänestetty!
  Niin paljon ollut iloa ja hupia teidän tekstejä lukiessa. Kuin itse olisi reissussa! Että näinkin taitavaan sanailuun ne yo-kisat teitä valmensivat!
  Ötökkä kuvat kiistatta parhaita, oikeen hirveitä.
  Täällä ei ötököitä nyt juuri ole, johtuu varmasti rapsakasta pakkasesta ja kylmästä tuulesta. Huh. Otsalohko jäässä heti kun ulos menee.
  Tänään ostin maukkaan Savolaisen ruisleivän ääs-marketista, herkkua. Kylmäaltaassa kävin hallissa- ihan polvia myöten, sitten jalat kankkaroitu. Treenin puutetta tai muuten vaan heikkoa.
  Lauantaina bongasin närhen ja tikan (vamaan käpy-) ja oravan. Tiedän toki: orava ei ole lintu.

Vastaa